УСЛУГИ:

Во ВИЗИА се грижиме секој пациент да ја добие потребната услуга во најкратко време

ОПЕРАЦИИ:

На секој начин се стремиме да операциите бидат што помалку непријатно чувство

ОПРЕМА:

Поседуваме комплетна компјутеризирана опрема од последна генерација

СО НАША ПОМОШ
          ПОБЛИСКУ ДО
         ЈАСЕН ВИД...
ПОВЕЌЕPregledi.html
ПОВЕЌЕ
ПОВЕЌЕOprema.html

ВИЗИА се докажа низ последната деценија со многубројни задоволни пациенти како од прегледите така и од оперативните ЗАФАТИ.

 
 

Операции во ВИЗИА

Катаракта

Илјадници успешно оперирани пациенти сведочат за квалитетот на операциите во Визиа

ЛАСИК

И покрај тоа што спаѓа во операции Ласик е повеќе кратка интервенција одколку операција

 

Глауком

Операциите на глауком ги практикуваме само кога со капки веќе неможе да се контролира очниот притисок

Останато

Во ВИЗИА работиме уште голем број други операиции како Птеригиум, Халазион, Блефарохаласис и.т.н.

ПОВЕЌЕ