УСЛУГИ:

Во ВИЗИА се грижиме секој пациент да ја добие потребната услуга во најкратко време

ОПЕРАЦИИ:

На секој начин се стремиме да операциите бидат што помалку непријатно чувство

ОПРЕМА:

Поседуваме комплетна компјутеризирана опрема од последна генерација

ПОВЕЌЕPregledi.html
ПОВЕЌЕOperacii.html
ПОВЕЌЕ

ВИЗИА се докажа низ последната деценија со многубројни задоволни пациенти како од прегледите така и од оперативните ЗАФАТИ.

 
 

Kompjuteriziran  Refraktor

Manuelen  Refraktor X3

Digitalen  Biomikroskop

Fundus  Camera

Canon CR2 Plus AF

OCT

Copernicus Plus

YAG  Laser

Haag Streit  Lensstar

Non-Contact

Biometer

Vidno  Pole

(Perimetar)

Canon

AutoPuff

Tonometri

EhoGrafija

Topograf

Canon

Autofraktometar X2

Pahimetar

EXCIMER  Laser

Nidek EC5000

Shin Nippon

Autofraktometar

Huvitz

Lensmetar

Oprema za

obrabotka na stakla i naocari