Vizija, Vizia, Ocna Bolnica, katarakta, staracko, perde, operacija, oci, kontaktni leki, ocno, optika, Skopje, Makedonija 

УСЛУГИ:

Во ВИЗИА се грижиме секој пациент да ја добие потребната услуга во најкратко време

ОПЕРАЦИИ:

На секој начин се стремиме да операциите бидат што помалку непријатно чувство

ОПРЕМА:

Поседуваме комплетна компјутеризирана опрема од последна генерација

ПОВЕЌЕPregledi.html

ВИЗИА се докажа низ последната деценија со многубројни задоволни пациенти како од прегледите така и од оперативните ЗАФАТИ.

СО НАША ПОМОШ
     ПОБЛИСКУ ДО
     ЈАСЕН ВИД...
ПОВЕЌЕOperacii.html
ПОВЕЌЕOprema.html
 
 

Поврзетe се

Ново во ВИЗИА

            Добредојдовте во ВИЗИА

 1. Визиа е првата приватна хируршка очна клиника во Македонија, основана во февруари 2002 год. Од појавувањето на Визија се сменија стандардите во очната хирургија во Македонија во корист на пациентите.

 2. Воведовме нови техники и операции кои до тогаш не постоеа: како Excimer Laser - Ласерска Корекција на Диоптрија (LASIK) - за првпат во Македонија и заради кои пациентите мораа да одат да се оперираат во странство

 3. Го подигнавме квалитетот на услугите на прегледите и на операциите на многу високо ниво дури и за западните стандарди, со помош на комплетна компјутеризирана опрема. Со совршениот релаксиран ентериер им помагаме на пациентите да го избегнат чувството на стрес од болница.

ВИЗИА се наоѓа во Карпош 4 до "стара телевизија"

Се простира на 350м2 простор на едно ниво. Располагаме со 3 комплетно опремени работни места и неколку помошни простории, Кабинет за Страбизам, богато опремена оптика, 2 Операциони Сали / една за рефрактивна хирургија и втората за катаракта и глауком.

 1. Тел:   (02) 309 20 40

 2. Тел:   (02) 309 20 30

 3. Моб:  070 339 164

 4. E-mail: eyecenter@vizia.com.mk

 5. Facebook:                            Vizia - Centar za oci

Работно Време

Понеделник - Петок

08:00  -   19:00

Сабота

09:00  -  13:00

Ново Работно Место

за заден сегмент на окото со комплетна опрема за дијагностика и третман



Нова Canon CR2 Фундус Камера

за снимање на очното дно во тесна зеница

ПОВЕЌЕFundus_kamera.html



Најнова генерација ЖОЛТ (YELLOW) ЛАСЕР

за посигурен третман на Дијабетична Ретинопатија

ПОВЕЌЕDijabetska_Retinopatija.html



AVASTIN Инекции

за макулопатија


ПОВЕЌЕAvastin.html



LENSSTAR безконтактен биометар

за операциите на КАТАРАКТА да бидат уште попрецизни


 

Број на посети на сајтот: